Vols coordinar la peaceweek sobre migracions?

Vols coordinar la peaceweek sobre migracions?

Del 19 al 28 de setembre tindrà lloc la "peaceweek" a Barcelona. Aquest any un grup de voluntàries d'arreu del món participarà a un camp d'estudi sobre migracions i refugiades. Busquem dues persones voluntàries per coordinar el grup!

Aquest proper mes de setembre des de l'SCI Catalunya acollim la peaceweek sobre migracions i refugiades a Barcelona. Es tracta d'un camp d'estudi on persones d'arreu del món participen intercanviant situacions i experiències, a la vegada que fan un procés de descoberta d'organitzacions i projectes locals i internacionals.

Per tal de desenvolupar el projecte necessitem dues persones locals que puguin coordinar el grup de voluntàries internacionals.

Què necessito per coordinar un camp?
Només cal que tinguis experiència en camps de voluntariat, bon nivell d'anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són les de vetllar per la bona comunicació entre el grup i l'entitat promotora, la gestió del temps i l'espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l'autogestió del grup i el bon funcionament del camp. La persona coordinadora és una voluntària més, i per tant, s'espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

La participació és gratuïta i se li garantirà allotjament i manutenció durant els dies de la peaceweek. 

El camp d'estudi tindrà lloc del 19 al 28 de setembre a la ciutat de Barcelona, i consistirà en diverses sessions formatives i de descoberta, així com d'un treball d'estudi encara per determinar.

Si estàs interessat/ada escriu-nos un correu a incoming@sci-cat.org especificant quin camp t'agradaria coordinar!