Vols coordinar un camp de voluntariat de l’SCI?

Vols coordinar un camp de voluntariat de l’SCI?
Si ja has participat d'un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural ara en pots coordinar un! Amb el Servei Civil Internacional tens l'oportunitat de fer un voluntariat a un dels camps que fem a Catalunya i amb participants de tot el món.
Els camps de voluntariat pels quals cerquem coordinadors són:

De l'1 al 15 de Juliol – Patim

Patim és una organizació sense ànim de lucre, fundada al 1985. Compta amb diversos centres al País Valencià, especialitzats en la intervenció en addiccions i altres conductes (violència de gènere, problemes de comportament, duals, etc) així com la inserció laboral, especialment, de col·lectius considerats en risc d'exclusió (immigrants, parats de llarga durada, dones maltractades, etc). 

Cerquem persones interessades en l'àmbit social!

Del 7 al 20 de Juliol – Valls d'Aguilar
 

Les Valls d’Aguilar és un municipi de muntanya, a la comarca de l’Alt Urgell. El seu territori és molt gran, però hi viuen molt poques persones, unes 250 entre tots els poblets, i la major part de la població és gent gran. 
L’objectiu d’aquest camp de voluntariat és treballar per a la recuperació del patrimoni cultural i natural, així com la interacció amb la gent del poble, sobretot amb els infants i joves. 

De l'1 al 8 d'Agost – Fundació Catalana de Paràlisi Cerebral

La Fundació té per finalitat la promoció, organització i realització de tota classe d’activitats encaminades a l’ajut a les persones afectades de paràlisi cerebral i altres discapacitats afins perquè, des del moment del seu naixement fins al final de la seva vida, obtinguin el màxim grau d’autonomia personal i d’integració social i laboral. Una d’aquestes activitats són els intercanvis entre persones afectades per la paràlisis cerebral i els i les voluntàries internacionals. 

Si estàs interessat o interessada en participar escriu-nos un correu abans del 16 de juny a: voluntariat@sci-cat.org