Vols participar com a voluntària a la Peaceweek sobre migracions?

Vols participar com a voluntària a la Peaceweek sobre migracions?

Del 19 al 28 de setembre tindrà lloc la "peaceweek" a Barcelona. Aquest any un grup de voluntàries d'arreu del món participarà a un camp d'estudi sobre migracions i refugiades. Vols ser una més del grup?

Aquest proper mes de setembre des de l'SCI Catalunya acollim la peaceweek sobre migracions i refugiades a Barcelona. Es tracta d'un camp d'estudi on persones d'arreu del món participen intercanviant situacions i experiències, a la vegada que fan un procés de descoberta d'organitzacions i projectes locals i internacionals. 

Busquem un grup de persones locals que vulguin participar de forma voluntària en aquest projecte, formant part del grup de persones voluntàries internacionals i aportant el seu punt de vista i coneixements sobre el teixit social que envolta les migracions: des de persones que hagin viscut un procés migratori, persones que participin d'organitzacions de suport a persones migrades o refugiades, o que simplement tinguin interès en la temàtica.

El camp d'estudi tindrà lloc del 19 al 28 de setembre a la ciutat de Barcelona, i consistirà en diverses sessions formatives i de descoberta, així com d'un treball d'estudi encara per determinar.

Si estàs interessat/ada en participar, pots escriure a incoming@sci-cat.org per a més informació.