Voluntariat al sud d’Àsia, a l’Àfrica subsahariana i al sud de la Mediterrània

Voluntariat al sud d’Àsia, a l’Àfrica subsahariana i al sud de la Mediterrània

Vine al cicle de xerrades sobre voluntariat internacional per conèixer els diferents projectes i entitats que treballen a països com Tailàndia, Vietnam, Myanmar, Tanzània, Kènia, Togo, Palestina o Jordània.

A l’SCI tenim projectes de voluntariat arreu del món. Amb aquest cicle de xerrades volem apropar-nos a tres realitats ben diferents per conèixer alguns dels projectes i experiències de camps de treball i voluntariat de llarga durada.

En concret, volem posar el focus en tres zones on tenim branques i partners molt actius que proposen camps de voluntariat i projectes de llarga duarda durant tot l’any. Parlarem de projectes a països al sud d’Àsia, a zones de l’Àfrica Subsahariana i al sud de la Mediterrània.

En cadascuna de les xerrades farem una introducció de l’SCI i de les entitats amb qui col·laborem i podrem escoltar experiències de voluntàries que ja han participat dels camps de treball.

*Per participar en aquests camps has de tenir més de 20 anys i alguna experiència en voluntariat internacional. Si estàs interessat/ada en algun camp en aquesta zona, envia un correu amb la teva carta de motivació a outgoing@sci-cat.org.

Voluntariat al sud d’Àsia, a l’Àfrica subsahariana i al sud de la Mediterrània
Del 27 de març al 10 d’abril a La Vaqueria de l’SCI (c/ del Carme 95. Baixos. BCN)
Inscriu-te a través d’aquest formulari!

Voluntariat al sud d’Àsia
Dimecres 27 de març a les 18:30h
Projectes a Tailàndia, Sri Lanka, Cambbodja i Myanmar

Voluntariat al sud de la Mediterrània
Dimecres 3 d’abril a les 18:30h
Projectes a Palestina i Jordània

Voluntariat a l’Àfrica subsahariana
Dimecres 10 d’abril a les 18:30h
Projectes a Tanzània, Kènia i Togo