Xerrada informativa “Com acollir un camp de voluntariat?”

Xerrada informativa “Com acollir un camp de voluntariat?”

Ets un col·lectiu i necessites suport en algun projecte? Vine a les xerrades que farem a Barcelona, Tarragona i Girona aquest mes de novembre i desembre!

Com ja sabeu, l'SCI és conegut per l'organització de camps de voluntariat. Des de l'SCI Catalunya, enviem voluntaris i voluntàries a camps d'arreu del món però també coorganitzem, juntament amb associacions o altres col·lectius, camps de voluntariat al nostre territori (Catalunya, País Valencià i Illes Balears). 

Es tracta, doncs, d’una idea de solidaritat traçada des del treball en xarxa a nivell local i internacional. Els camps de voluntariat solen ser autogestionats des d’organitzacions de base i la participació voluntària. La participació durant dues o tres setmanes de voluntaris i voluntàries internacionals dóna una empenta important als projectes, que es veuen alimentats dels coneixements, motivacions i treball de les voluntàries.

Els projectes poden ser de temàtica ben diferent: cultura, sostenibilitat, inclusió social, dinamització de col·lectius, memòria històrica, recuperació del patrimoni, reconstrucció… 

Els propers mesos farem xerrades a Barcelona, Girona i Tarragona, on explicarem Com Acollir un Camp. L'objectiu és donar tota la informació i recursos necessaris per tal de facilitar al màxim que les entitats puguin promoure camps de voluntariat, a la vegada que també compartirem experiències d'altres promotors. 

A Girona 
11 de novembre a les 20h a Espai de Solidaritat (C. Mestre Francesc Civil, 3. GIRONA)
En col·laboració amb la Coordinadora d'ONG solidàries de Girona

A Barcelona
24 de novembre a les 19h a l'espai Jove La Fontana (C/Gran de Gràcia 190, Barcelona)
En col·laboració amb el Centre de Recursos per les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ)

A Tarragona
10 de desembre a les 18h a l'Hotel d'Entitats de Tarragona (Carrer Pons d'Icard s/n)
En col·laboració amb l'Hotel d'Entitats de Tarragona 

Si esteu interessats o interessades, o teniu alguna pregunta, no dubteu en escriure'ns a voluntariat@sci-cat.org