Xerrades informatives sobre els camps de treball 2022

Xerrades camps

Vine a les xerrades informatives sobre els camps de treball de l’SCI on parlarem de les característiques, els requisits, el procés d’inscripció i les opcions per participar-hi!

Has pensat mai en fer un camp de treball? Vols saber l’oferta de camps al territori? T’agradaria fer-ne un però no saps per on començar? Vine a una xerrada informativa sobre camps de treball, on parlarem de totes les característiques, requisits i procediments.

Aquest any campem arreu!

Enguany, les restriccions de mobilitat segueixen afectant als desplaçaments per fer camps de treball a tot el món. Ara bé, en els últims mesos han millorat les condicions per tornar a fer camps en territori tant aquí com per Europa.

Un camp de treball és un projecte de feina comunitària dut a terme per un grup d’entre 5 i 20 voluntaris i voluntàries internacionals durant un període entre 1 i 3 setmanes. El grup dóna suport durant la seva estada a un projecte local transformador.

Xerrades informatives

Per tal d’explicar què són i com funcionen els camps de treball, hem omplert l’agenda de xerrades informatives que farem en els propers mesos. En aquestes parlarem de les característiques, els requisits, el procés d’inscripció i les opcions per participar en un camp de treball de l’SCI. El calendari de les xerrades és aquest:

  • 16 de febrer. Xerrada virtual a Instagram (@sci_catalunya)
  • 9 de març. “Yes, We camp!”, jornada d’intercanvi d’experiències de voluntàries.
  • 27 d’abril. Xerrada informativa. Presencial, BCN.
  • 19 de maig. Xerrada informativa. Presencial, BCN.
  • 8 de juny. Xerrada informativa. Presencial, BCN.

Hora: 18:30h
Lloc: La Vaqueria de l’SCI (C/ Carme, 95, Barcelona). Excepte la xerrada del 16 de febrer (virtual)

Si t’interessaria venir a alguna de les xerrades, inscriu-te al formulari!

Informació addicional

Mentre no arribin les xerrades, pots consultar l’apartat de la nostra web on t’expliquem el funcionament general dels camps de treball. També pots llegir les experiències de persones que han participat en camps de treball de l’SCI.