El 10 de març celebrem el “Yes, we camp 2016”!

El 10 de març celebrem el “Yes, we camp 2016”!
A l'SCI comencem de nou la temporada forta de camps de voluntariat! Com cada any, més d'un miler de projectes esperen el vostre suport per contribuir a la transformació social a tot el món!

A l'SCI tenim projectes durant tot l'any, però és durant la temporada d'estiu quan hi ha més opcions! Projectes relacionats amb el voluntariat per la pau, el medi ambient, la memòria històrica, el suport a infants, gent gran, persones amb diversitat funcional i camps de moltes altres temàtiques t'esperen aquest estiu per viure una experiència transformadora! 


Ja podeu consultar alguns dels projectes d'aquesta temporada al cercador de camps, que es va actualitzant amb el pas dels dies. 
 
Acte #YesWeCamp2016!
 
Per segon any consecutiu volem celebrar l'inici de la temporada de camps amb vosaltres! El proper 10 de març organitzem un acte a RAI on explicarem totes les claus i secrets per poder participar a un camp de voluntariat! A més, comptarem amb la participació de voluntàries d'altres anys que ja han viscut l'experiència i que la compartiran amb totes nosaltres!

Tindrem pica-pica i música per amenitzar la tarda! No us ho perdeu!!

 
L'acte serà de 18h a 20h a RAI (Recursos d'Animació Intercultural)
c/Carders 12. Barcelona

El vídeo de camps!

Aquí podeu gaudir del vídeo explicatiu dels camps de voluntariat! Fem que corri i que tothom se n'assabenti!