Fes una donació per al canvi!

0 out of 5

El Servei Civil Internacional som una entitat sense ànim de lucre que treballem per promoure el voluntariat internacional i l’educació per la pau a nivell local i internacional.

Per fer tot això necessitem de la força i l’energia de persones voluntàries i activies, però també recursos per finançar els projectes i activitats, així com una estructura que ho faci possible. Com podeu veure a l’apartat de transparència, rebem fons públics de diverses administracions per tal de poder dur a terme la nostra tasca, i també ens dotem de fons propis a través de quotes de sòcies i d’altres estratègies.

A banda de la quota de sòcia, una altra manera de donar suport a l’entitat pot ser a través de donatius econòmics puntuals.

El Servei Civil Internacional és una organització no-governamental i sense ànim de lucre que ha estat declarada d’utilitat pública. Per aquest motiu, l’SCI és beneficiària del mecenatge i la Llei 49/2002, que segons el seu article 2, permet que les persones físiques i jurídiques, que ens facin donacions, tinguin avantatges fiscals, i puguin desgravar les aportacions en la seva declaració.

Si desitges un certificat de la teva aportació, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic administracio@scicat.org i te l’enviarem.

Preu mínim 1.00

Descripció

Si vols fer-te sòcia, ho pots fer aquí!

*Recorda que en cas que facis la declaració de la renda, et podràs desgravar la quantitat relativa al donatiu.

Informació addicional

Tipus de quota

Quota normal, Quota per sòcies