Inscripció formació voluntàries

40.0045.00

Les formacions per a voluntàries que organitzem a l’SCI són pensades per a les persones que realitzen camps de treball i projectes de voluntariat de llarga durada (EVS i LTV). Tot i així, són formacions obertes a totes les persones que estiguin interessades.

En cas que ja estiguis inscrita o en procés d’inscripció a un projecte de voluntariat amb l’SCI, la formació va inclosa en el preu, i per tant, no hauries d’assumir les despeses del cap de setmana.

En cas contrari, pots escriure’ns a camps@sci-cat.org i fer el pagament a través d’aquest aplicatiu. Aquí trobaràs tota la informació.

Esborrar

Descripció

Properes edicions: Per al 2020 les dates per a les formacions bàsiques són: 23 i 24 maig (Cambrils); 20 i 21 de juny (Moià); 4 i 5 de juliol a València. Hi ha una formació a Palma de Mallorca pendent de confirmar. Les dates de les formacions d’aprofundiment són el 20 de juny i l’ 11 de juliol.

Horari: La formació bàsica és de cap de setmana (des de dissabte a les 10h fins diumenge a les 16h, aprox.) i la formació d’aprofundiment es fa en dissabte (10-20h).

Preu: gratuïta (sòcies) i 40€ (formació bàsica, no sòcies) i 45€ (formació bàsica + aprofundiment, no sòcies). Inclou allotjament i menjar.

Per més informació i per a fer la inscripció (cal fer-la mínim 10 dies abans) contacta amb camps@scicat.org

Informació addicional

Tipus de quota

Quota formació bàsica (40€), Quota formació aprofundiment (45€)