Política de galetes

Home / Política de galetes

Política de galetes

 

L’SCI Catalunya utilitzem galetes per millorar la prestació de servei i facilitar la navegació a la pàgina web. Les galetes són petits arxius que es desen al teu ordinador a través d’un procediment automàtic de recollida d’informació relativa a les teves preferències de navegació durant les visites al web, d’aquesta manera, es permet la personalització de l’ús del web i s’aconsegueix una navegació més ràpida. Mitjançant l’ús del web, l’usuari accepta l’ús de les galetes per part de l’SCI Catalunya.

Utilitzem diversos tipus de galetes  al web: que utilitzem al Web: galetes tècniques (necessàries per al funcionament del web), galetes de personalització (característiques predefinides), i galetes d’anàlisi (les que ens permeten extreure dades estadístiques i anònimes, sobre l’ús de la pàgina web).

Pots bloquejar i eliminar les galetes desades al teu navegador, a continuació et facilitem els enllaços dels navegadors més utilitzats:

Per a qualsevol qüestió addicional relacionada amb l’ús de cookies, podeu enviar la vostra petició mitjançant un correu electrònic a info@sci-cat.org