Seminaris internacionals

Les formacions internacionals són espais educatius i d’intercanvi sobre temàtiques ben diferents però enfocades cap a la construcció de pau i el canvi social. Es tracta de projectes acollits per branques o partners de l’SCI i finançats sovint per programes Erasmus Plus.

 

Format

La metodologia utilitzada és l’educació no formal, per tal de fomentar el diàleg i l’intercanvi intercultural. Acostuma a haver-hi un “prep-team” que s’encarrega de tota la definició del programa, així com de la logística i la part més tècnica.

Les branques i partners de l’SCI de diferents països envien les seves voluntàries, conformant així, grups diversos, intergeneracionals i interculturals. A la vegada, s’espera que aquestes voluntàries puguin fer un retorn de tot allò après als seminaris i tenir en compte la potencialitat de les aplicacions d’aquests coneixements a nivell local.

T’interessa? Aquí la formació pràctica

Per participar només has de ser sòcia de l’SCI. Per donar-te d’alta ho pots fer amb aquest enllaç.

Si estàs interessada en participar en algun seminari, estigues atenta a les notícies de la web sota l’etiqueta #formacions internacionals, o bé escriu un correu a projectes@scicat.org.