Qui som?

Qui som?

L’SCI Catalunya som una de les 42 branques que configuren la xarxa del Service Civil International, un moviment de voluntariat internacional per la construcció de pau.

Des del 1982 treballem per promoure el voluntariat internacional i l’educació per la pau com a eines de transformació social a Catalunya, País Valencià, Illes Balears i Andorra. Ho fem des d’una visió associativa de base i en xarxa amb altres entitats del territori i internacionals.

Sigues part de l’SCI!

Amb el teu suport podem continuar treballant per un voluntariat compromès i transformador.

Com ens organitzem?

L’SCI Catalunya som una entitat de base associativa formada per més de 600 sòcies i voluntàries. Ens organitzem a través de grups locals d’activistes, la junta, l’equip tècnic.

La junta

La Junta és el grup d’activistes escollides a l’Assemblea General per recollir la veu de la base social i aportar visió global a les accions i els espais que mouen l’entitat. Coneix-la més a fons.

L’equip tècnic

L’equip tècnic és el conjunt de persones que treballen a l’oficina de l’SCI Catalunya. Són les encarregades de mantenir en funcionament l’engranatge tècnic de l’entitat.

Posa’ns cara

Laura Curull Tarrida

Voluntariat internacional al territori / Projectes internacionals

Si estàs interessada en acollir un camp amb la teva associació la Laura és la persona amb qui hauràs de parlar! També si vols participar en un seminari internacional!
voluntariat@scicat.org
incoming@scicat.org

Clara Barniol Pla

Voluntariat internacional de llarga durada / Activisme local

La Clara t’aclarirà tots els dubtes sobre les sigles EVS i LTV. A més, s’encarrega de donar suport als grups d’activisme local de l’SCI.
longterm@scicat.org
participacio@scicat.org

Max Carbonell Ballestero

Educació per la pau / Mediterrània

Si busques la persona que porta els projectes de sensibilització i educació per la pau, aquest és el Max. També coordina els projectes amb les organitzacions de la Mediterrània i la guia Entre Terres.
global@scicat.org
entreterres@scicat.org

Miguel Morilla Hernández

Administració

Entre factura i factura també gestiona els usos de La Vaqueria i la base de dades de sòcies. També s’encarrega de les gestions bancàries i pagaments.
administracio@scicat.org

Júlia Massagué Castells

Comunicació

Perduda entre pestanyes de xarxes socials, podeu parlar amb ella per programar xerrades informatives. Si ets un mitjà i necessites informació, la Júlia és el contacte!
comunicacio@scicat.org

Josep Maria Ballarín Cuadra

Gestió

Veu la vida en format excel. Si necessites informació sobre els números de l’SCI, projectes i fonts de finançament, el Sepi és la teva persona!
gestio@scicat.org

Laura Roig Bafalluy

Suport a la comunicació

Sempre amb la càmera i el mòbil a la mà, la Laura dóna suport a la Júlia amb la comunicació de totes les activitats de l’entitat.
difusio@scicat.org

Antonella Di Matteo

Suport camps de treball internacionals

L’Antonella és voluntària a través del programa EVS. És la mà dreta de la Laura a l’hora d’emplaçar les persones voluntàries en camps de treball internacionals.
outgoing@scicat.org

Cristina Debu

Suport camps de treball al territori

La Cristina és voluntària a través del programa EVS. Dóna suport a la Júlia en la gestió i cerca de camps al territori i l’acollida de voluntàries internacionals.
incoming@scicat.org