Qui som?

Qui som?

L’SCI Catalunya som una de les 42 branques que configuren la xarxa del Service Civil International, un moviment de voluntariat internacional per la construcció de pau.

Des del 1982 treballem per promoure el voluntariat internacional i l’educació per la pau com a eines de transformació social a Catalunya, País Valencià, Illes Balears i Andorra. Ho fem des d’una visió associativa de base i en xarxa amb altres entitats del territori i internacionals.

Sigues part de l’SCI!

Amb el teu suport podem continuar treballant per un voluntariat compromès i transformador.

Com ens organitzem?

L’SCI Catalunya som una entitat de base associativa formada per més de 400 sòcies i voluntàries. Ens organitzem a través de grups locals d’activistes, la junta, l’equip tècnic.

La junta

La Junta és el grup d’activistes escollides a l’Assemblea General per recollir la veu de la base social i aportar visió global a les accions i els espais que mouen l’entitat. Coneix-la més a fons.

L’equip tècnic

L’equip tècnic és el conjunt de persones que treballen a l’oficina de l’SCI Catalunya. Són les encarregades de mantenir en funcionament l’engranatge tècnic de l’entitat.

Posa’ns cara

Blanca Foti Mangriñan

Camps de treball / Voluntariat

Si estàs interessada en acollir un camp amb la teva associació o participar-hi, la Blanca és la persona amb qui hauràs de parlar! També si vols realitzar un intercanvi juvenil o un voluntariat de llarga durada.
camps@scicat.org
longterm@scicat.org

Clara Barniol i Pla

Activisme local / Formacions

La Clara s’encarrega de donar suport als grups d’activisme local de l’SCI i fomentar la participació dins l’entitat. A més, organitza formacions relacionades amb l’educació per la pau.
participacio@scicat.org

Chiara Baschera Bonfill

Educació per la pau / Mediterrània

Si busques la persona que porta els projectes de sensibilització i educació per la pau, aquesta és la Chiara. També coordina els projectes amb les organitzacions de la Mediterrània i la guia Entre Terres.
global@scicat.org
entreterres@scicat.org

Silvia Rovellada Andreu

Administració

Entre factura i factura la Silvia gestiona els usos de La Vaqueria i la base de dades de sòcies. També s’encarrega de les gestions bancàries i pagaments.
administracio@scicat.org

Júlia Massagué Castells

Comunicació

Perduda entre pestanyes de xarxes socials, podeu parlar amb ella per programar xerrades informatives. Si ets un mitjà i necessites informació, la Júlia és el contacte! A més, també és responsable de feminismes i de l’acció transversal amb perspectiva de gènere.
comunicacio@scicat.org

Sergio Carrillo Quintanilla

Gestió

Veu la vida en format excel. Si necessites informació sobre els números de l’SCI, projectes i fonts de finançament, el Sergio és la teva persona!
gestio@scicat.org

Laura Manzi

Projectes europeus / Educació per la pau

Amb un peu a activitats locals i l’altre a internacionals, la Laura és l’encarregada dels projectes europeus Erasmus+ i dóna suport a l’àrea d’Educació per la Pau i la Mediterrània.
projectes@scicat.org

Besa Bisha

Suport a camps de treball al territori

La Besa és voluntària a través del programa ESC. Dóna suport a la Blanca en la gestió i cerca de camps al territori i l’acollida de voluntàries internacionals.
incoming@scicat.org

Simone Sgarbossa

Suport camps de treball internacionals

El Simone és voluntari a través del programa ESC. És la mà dreta de la Blanca a l’hora d’emplaçar les persones voluntàries en camps de treball internacionals.
outgoing@scicat.org