La nostra xarxa

 

L’acció local de l’SCI no es pot entendre sense la mirada internacional, i el treball internacional no es pot dur a la pràctica sense l’arrelament territorial. Per això des de l’SCI tot el que fem ho fem en xarxa amb altres entitats i col·lectius, tant a nivell local com global.

 

 

Xarxa local

Treballem en xarxa amb organitzacions del moviment juvenil i de justícia global, i amb col·lectius i moviments socials del territori. És amb aquestes organitzacions amb qui organitzem els camps de treball locals.

Integrants d'organització o col·lectiu que forma part de la xarxa local del SCI

Espais de participació a nivell local

Per tal d’enfortir la nostra tasca i promoure una societat civil organitzada formem part de diferents plataformes de segon grau i espais de participació.

 

SCI Internacional

L’SCI Internacional és un moviment que va néixer el 1920 per promoure la pau, la solidaritat internacional i la justícia global. Actualment compta amb un secretariat a Bèlgica i 42 branques locals arreu del món. L’SCI Catalunya és una d’aquestes branques.

Solidaritat a la Mediterrània

Des de l’SCI Catalunya som la branca referent en el treball amb les entitats sòcies de la Mediterrània. L’objectiu d’aquesta tasca és enfortir els llaços de col·laboració i solidaritat amb organitzacions de la riba sud de la Mediterrània: Palestina, Jordània, Tunísia, Marroc, Kurdistan. Ho fem des d’una perspectiva de col·laboració i d’intercanvi entre iguals.

Entitats sòcies

A més de les branques, comp ta amb més de 90 entitats sòcies que col·laboren en l’organització de projectes internacionals de voluntariat i educació per la pau.

A l’Àfrica:

A l’Àsia:

Regió Mediterrània:

A Amèrica Llatina:

Amèrica del Nord: