Acull un camp de treball

Si ets un col·lectiu o associació situada a Catalunya, País Valencià, Illes Balears o Andorra pots organitzar un camp de treball en col·laboració amb la xarxa de l’SCI.

Camps de treball a Catalunya, País Valencià i Illes Balears.

Des de l’SCI Catalunya, enviem voluntaris i voluntàries a camps de treball arreu del món però també coorganitzem, juntament amb associacions o altres col·lectius, camps de treball al nostre territori (Catalunya, País Valencià, Illes Balears i Andorra), on acollim persones voluntàries d’altres països.

Solidaritat en xarxa

Es tracta, doncs, d’una idea de solidaritat traçada des del treball en xarxa a nivell local i internacional. Els camps ascostumen a ser autogestionats des d’organitzacions de base. Durant dues setmanes acullen un grup de voluntàries internacionals que donen suport al seu projecte.

De quin àmbit poden ser els camps de treball que acolliré?

Els projectes poden ser de temàtica ben diferent: cultura, sostenibilitat, inclusió social, dinamització de col·lectius, memòria històrica, recuperació del patrimoni, reconstrucció… però tots ells han de respondre a una necessitat local o a una voluntat de transformació social de l’entorn.

Camps de treball realitzats al territori des de 2015

Comencem? Guia per acollir un camp de treball

Si formeu part d’algun projecte i esteu interessades en acollir un camp, podeu consultar les característiques i condicions en aquesta guia i contactar amb nosaltres per correu electrònic a voluntariat@scicat.org.