Grups locals

Moltes persones petites, en llocs petits, fent coses petites, podem canviar el món

Si creus que ets massa petita per canviar les coses, prova de dormir en una habitació tancada amb un mosquit

Pensa globalment, actua localment.

Què són els grups locals?

Els grups d’activistes locals de l’SCI són un espai de participació i d’incidència al territori. És des d’aquí que es posen a la pràctica els valors de l’SCI a nivell local. Troba el teu!

 

Vols formar part dels grups locals?

Els grups són oberts a tothom. Si vols més informació o vols incorporar-te a algun d’ells, escriu-nos!

Justícia climàtica

Reflexionem sobre l’explotació del planeta i el canvi climàtic com una amenaça per la pau a nivell global. Construïm alternatives que podem dur a terme a nivell local.

 

Midicat

Treballem conjuntament amb organitzacions de la Mediterrània i promovem la sensibilització sobre les lluites en defensa dels drets dels pobles de la regió.

 

Akelarre violeta

Som feministes. Ens autoformem per qüestionar el sistema heteropatriarcal. Fem accions i formacions per crear espais de debat col·lectiu.

 

Ravalució

Som una assemblea de joves del Raval. Volem ser actives i construir alternatives que trenquin els estereotips contra les migrades, les joves i el barri.

 

Grup de suport als camps

El nostre objectiu és assegurar que els camps puguin afavorir una experiència de voluntariat que fomenti els valors de l’sci. Fem seguiment dels nous projectes, col·laborem amb les entitats promotores i visitem els camps.

 

Borsa de formadores

Ens motiva la facilitació de grups i l’educació per la pau. Ens autoformem, pensem i acompanyem els espais formatius i de participació de l’entitat.

 

Borsa de formadores de la guia Entre[terres]

Oferim tallers i formacions per entendre el context de les migracions i la situació de les persones refugiades. També pensem accions i campanyes.

 

Vols crear un grup d’activisme local?

Des dels grups locals ja treballem diferents temàtiques però si vols organitzar-te per treballar-ne alguna altra o tens una idea que vols dur a terme per la transformació social, contacta amb nosaltres!