La Primavera Verda ja és aquí!

La Primavera Verda ja és aquí!
Del 21 d'abril al 20 de maig, el grup de Justícia Climàtica organitza la Primavera Verda, un cicle d'activitats carregat de contingut per reflexionar col·lectivament sobre el model actual de consum i les alternatives a aquest. No t'ho perdis!
Consum, roba, alimentació, canvi climàtic… aquests són els temes sobre els quals gira la Primavera Verda, un cicle de xerrades i activitats organitzat pel grup de Justícia Climàtica que es realitzarà entre el proper divendres 21 d'abril i el dissabte 20 de maig.
 
El programa complet del cicle és:
 
'DEMAIN' (Projecció del documental + debat)
Divendres 21 abril a les 18:00 a la Vaqueria 

MOVIMENTS GLOBALS PEL CANVI CLIMÀTIC 
Dijous 27 abril a les 18:30 a la Vaqueria  
A càrrec d'Anna Pérez Català, ambientòloga especialitzada en canvi climàtic i desenvolupament internacional. Activista, periodista i climate tracker.
 
APRENEM A FER PRODUCTES ECOLÒGICS (Taller de sabons i crema hidratant)
Dimecres 3 de maig a les 18:30 a la Vaqueria

[ANUL·LAT] ROBA RESPONSABLE (Taula rodona) 
Dimarts 9 de maig a les 18:00 
Amb Organic Cotton Colours i Cotó Roig
 
ALIMENTACIÓ RESPONSABLE I VISITA A UN HORT URBÀ
Dissabte 13 de maig de 10:00 a 12:00
Visita a l'hort de Cal Notari, a El Prat. L'hora i lloc de trobada serà a les 9:30h estació renfe Prat de Llobregat a la zona de taquilles. 
 
DESCOBRIM CAN PIPIRIMOSCA
Dissabte 20 de maig de 9:30 a 19:00 a l'SCI
Centre social rural dissenyat amb criteris de permacultura on es fan activitats i es promou un estil de vida sostenible i respectuós amb la natura i les persones. L'estada pot ser d'1 o 2 dies amb allotjament inclòs.

La majoria de les activitats es realitzaran a la Vaqueria de l'SCI (C/del Carme 95, baixos 2). Tot i que el cicle és obert a tothom, ens aniria bé que responguéssiu a aquest formulari per poder planificar millor les activitats. Per qualsevol dubte podeu escriure'ns un correu a justiciaclimatica@sci-cat.org.

No us ho perdeu!