Vols acollir un camp de treball? El 27 de Novembre t’expliquem com fer-ho!

Vols acollir un camp de treball? El 27 de Novembre t’expliquem com fer-ho!

Ets una entitat i necessites voluntaris per tirar endavant el teu projecte? Creus que vincular joves d'arreu del món pot donar un valor afegit a la teva associació? Necessites un cop de mà per fer una activitat puntual? 

Un camp de voluntariat, o camp de treball, és un projecte de feina comunitària dut a terme per un grup d'entre 5 i 24 voluntaris i voluntàries de diferents nacionalitats durant un període entre 1 i 3 setmanes. Aquesta feina ha de servir per donar suport a projectes locals impulsats per entitats, és a dir, ha de ser un voluntariat que ajudi a aquestes associacions a dur a terme els seus objectius.

La nostra tasca com a SCI Catalunya és facilitar l'acolliment del camp de voluntariat a aquestes entitats, a la vegada que ens encarreguem de buscar i assegurar als voluntaris i voluntàries i al coordinador del camp. 

Com a SCI Catalunya ens agradaria augmentar el nombre de camps de voluntariat arreu dels Països Catalans, ja que creiem que és una forma d'enfortir el teixit social i associatiu. És per aquest motiu que el proper 27 de Novembre durem a terme una xerrada on explicarem Com Acollir un Camp. L'objectiu és donar tota la informació i recursos necessaris per tal de facilitar al màxim que les entitats puguin promoure camps de voluntariat, a la vegada que també compartirem experiències d'altres promotors.

Si esteu interessats o interessades, o teniu alguna pregunta, no dubteu en escriure'ns a: voluntariat@sci-cat.org

Us esperem el proper 27 de Novembre a les 18h a la seu de la Fede.cat – Organiztacions per a la Justícia Global (C/ Tàpies, 1-3, El Raval, Barcelona).