Vols participar en un projecte d’EVS en una granja ecològica a Finlàndia?

Vols participar en un projecte d’EVS en una granja ecològica a Finlàndia?

El projecte es centra en l'agricultura ecològica, la permacultura, l'eco-contrucció i la vida en comunitat.
Associació d'acollida: Livonsaari community
Associació de coordinació: KVT Finland (Branca finesa del SCI)

Dates del projecte: 1 d'abril 2014 al 31 octubre 2014

Descripció del projecte:
Participar en el Island-Project permetrà al voluntari o voluntària adquirir coneixements en els àmbits de l'agricultura ecològica, l’eco-construcció i la vida comunitària.

El projecte té lloc per a tres voluntaris i/o voluntàries  i una durada de 7 mesos (d’abril a octubre). D’altra banda, el lloc de residència i treball dels voluntaris i voluntàries serà la comunitat Livonsaari , fundada el 2005. Des de llavors, la comunitat, ha crescut fins a ser més de 20 persones. Els voluntaris i voluntàries es convertiran en una part de la comunitat durant la durada de la seva estada

La feina:
Els voluntaris participaran, juntament amb un responsable de la comunitat, en diverses tasques de la comunitat, com l'agricultura, la construcció ecològica , la producció i elprocessament d'aliments .

També prendran part en activitats comunes , com ara ajudar als visitants , rotant torns de cocció i manteniment de la vida en comú àrees . La jornada de treball és normalment de 9 a 16, amb una hora per dinar.

Requisits :
Estem buscant voluntaris que estiguin interessats en aprendre sobre la vida en comunitat, l'agricultura a  petita escala, mètodes de permacultura i que poden estar planejant reproduir aquest model en el seu propi país. Com que el projecte es du a terme en una comunitat , es prefereixen candidats de ment oberta, i s'espera que prenguin part en la vida de la comunitat durant el projecte .

Com sol•licitar l’EVS?

Omplir el formulari "Application form" del SCI (val com CV) + fer una carta de motivació a part.
Enviar formulari del SCI + carta de motivació a aquest correu: longterm@sci-cat.org.
Data límit per enviar l’aplicació: 15 de febrer 2014.
Data de selecció: 1 de març 2014.

Més informació