MIDICAT

Som un grup local d’activistes que ens mobilitzem i treballem conjuntament amb organitzacions i col·lectius afins per la pau i la defensa dels drets humans i els drets dels pobles a la Mediterrània.

Organitzem activitats de sensibilització entorn de les vulneracions de drets, reivindicacions i moviments de resistència dels pobles de la regió, amb un focus especial al sud global de la Mediterrània (a la regió MENA), iparticipem en campanyes i accions en xarxa amb altres organitzacions, moviments i col·lectius.

 

Objectius del grup

  • Enfortir i ampliar les xarxes de solidaritat i cooperació amb les organitzacions i col·lectius de la Mediterrània
  • Millorar la sensibilització i visibilitzar les realitats, reivindicacions i lluites dels diferents pobles a la regió
  • Intercanviar experiències i establir estratègies conjuntes de mobilització per millorar la capacitat d’incidència política i el reforçament intern de les diferents lluites

Participa-hi!

Som un grup d’activistes voluntàries que compartim experiències o interès pels temes i realitats dels pobles de la mediterrània. Tu també? Escriu-nos a projectes@scicat.org i vine a la pròxima reunió!

Ens reunim una vegada al mes, encara que dins del grup hi ha comissions més petites que avancen en projectes i temes més concrets i es reuneixen de forma paral·lela de forma més freqüent. En els temps actuals ens trobem de forma virtual a través de zoom i aprofitem per preparar activitats per un futur, formar-nos i avançar els components no-presencials dels projectes en marxa amb partners internacionals.