12 de Desembre: “My Stuff” al darrer SoCIal Forum de l’any!

12 de Desembre: “My Stuff” al darrer SoCIal Forum de l’any!

Acompanyarem la projecció d'un mercat d'intercanvi! Podeu portar tot allò que us sobri i sortir amb uns quants regals per nadal! 

Anem tancant l'any, i amb ell aquesta tongada de SoCIals Forum! 

La temàtica del SoCIal Forum canvia cada mes i pot abordar temes relacionats amb consum, gènere, desigualtat, migracions, pau, economia social, sostenibilitat, conflictes d'arreu del món o participació i democràcia entre molts d'altres.

En concret, aquest desembre parlarem de:

blank12 de desembre:
Consum amb My stuff +  mercat d'intercanvi
Petri té 26 anys i es troba completament perdut. Abandonat per la xicota, acorralat per una enorme hipoteca i amb una targeta de crèdit al límit,  sent que la seva vida està buida mentre que el seu pis és ple de coses.Hi ha alguna cosa que troba a faltar, així que decideix esbrinar què és el que realment li falta i s’embarca  en un experiment amb tres regles: durant un any totes les seves pertinències materials estaran en un magatzem, només podrà recuperar-ne una cada dia i estarà prohibit comprar res de nou.

Acompanyarem la projecció amb un mercat d'intercanvi! Podeu portar tot allò que us sobri i sortir amb uns quants regals per nadal!