Aquest dijous: SoCIal Fòrum sobre identitats sexuals!

Aquest dijous: SoCIal Fòrum sobre identitats sexuals!

El videofòrum forma part del cicle feminista de La primavera lila, i comptarem amb la participació del col·lectiu Octubre Trans !

Aquest dijous, 12 de Març, a els 19.30h, els grups de SoCIal Fòrum i Akelarre Violeta s'ajunten per organitzar un videofòrum ben especial!

Emmarcat en la Primavera Lila, el SoCIal Fòrum de Març tractarà sobre identitats sexuals, a través de la pel·lícula XXY, i amb la participació del col·lectiu Octubre Trans.

XXY és una pel·lícula argentina, escrita i dirigida per Lucía Puenzo, que tracta la història d'una persona intersexual, de 15 anys, que juntament amb els seus pares fuig a una petita vila davant del mar per evitar ser rebutjada per la societat i per aprendre a acceptar la seva condició. 

D'altra banda, l'Octubre Trans es definieix com un col·lectiu de persones Trans, Intersex, Bolleres, Marikas i Queers que conflueixen any a any per organitzar un seguit d'activitats, xerrades, accions, festes , etc. en contra de la patologització de les identitats Trans i Intersex, i per l'autogestió dels nostres cossos i desitjos.

Us esperem a tots i totes! 

Dijous, 12 de Març
A les 19.30
A la vaqueria de l'SCI (C/del Carme, 95)