Celebrem el 35è aniversari de l’SCI Catalunya!

Celebrem el 35è aniversari de l’SCI Catalunya!

La branca de l'SCI a Catalunya fa 35 anys aquest 2017, amb l'horitzó del centenari a nivell internacional el 2020. Ho volem celebrar recuperant la memòria i amb un acte d'aniversari!

El 1982 neixia a Catalunya una nova branca de l'SCI, en un context esquitxat per les restes del sistema franquista. L'SCI Catalunya s'unia així, a una xarxa internacional que portava ja un llarg recorregut des de les acaballes de la Ia Guerra Mundial, al 1920.

Aquest any, i amb l'excusa del 35è aniversari i del futur centenari a nivell internacional, ens proposem recuperar part d'aquesta trajectòria històrica i d'incidència política i social a través del voluntariat i dels projectes per a la construcció de pau que han definit l'SCI des dels seus inicis. Per fer-ho, comptarem amb una sèrie d'articles que anirem recollint en aquest bloc temàtic, escrit per diverses voluntàries i activistes.

A banda, hem constituït una comissió encarregada de l'organització d'un acte de celebració que tindrà lloc el 28 d'octubre de 2017. Ja us podeu anar reservant la data! Properament tindrem més notícies per oferir-vos!