Coordina la Peaceweek contra la LGBTIQ+fòbia del 18 al 26 de novembre a Barcelona!

Coordina la Peaceweek contra la LGBTIQ+fòbia del 18 al 26 de novembre a Barcelona!

Tens coneixements sobre els drets LGTBIQ+? Tens experiència en dinamització de grups o en creació d’activitats? Busquem a dues persones que coordinin el projecte ‘Peaceweek: young activists against LGTBIQ+phobia’

La intenció de la Peaceweek és que joves activistes de diferents organitzacions internacionals comparteixin les seves visions i experiències, així com també tinguin l’oportunitat de formar-se en els drets de la comunitat LGTBIQ+. Al final del projecte, es farà un acte obert on les participants mostren què hi han après.

En total, hi haurà un grup de 22 joves de Catalunya, Suïssa, Alemanya, Palestina, Jordània, Sèrbia, Itàlia, Estònia, Ucraïna, Madrid i Bulgària. La Peaceweek tindrà lloc a Barcelona del 18 al 26 de novembre.

Aquest grup d’activistes és acompanyat per dues coordinadores, que s’encarregaran de les següents tasques:

– Preparar i dinamitzar les activitats del programa.
– Ser present durant tot el seminari (dormir amb els participants).
– Vetllar per la bona comunicació entre el grup i l’SCI.
– Facilitar l’autogestió del grup i el bon funcionament del seminari.

Es tracta d’una tasca voluntària, sense remuneració. L’allotjament, transport i àpats relacionats amb el projecte estaran coberts, ja que és un projecte finançat per Erasmus+. L’idioma del projecte amb els participants serà l’anglès.

Requisits per coordinar la Peaceweek

– Ser major d’edat.
– Tenir coneixements o interès per lluitar contra la LGTBIQ+fòbia.
– Tenir experiència en dinamització de grups o haver participat a projectes Erasmus+ o camps de voluntariat amb anterioritat.
– Tenir un anglès fluid.

En aquest document podeu consultar més detalls sobre el projecte.

Si us interessa coordinar el projecte, escriviu-nos al correu participacio@scicat.org presentant-vos i ens posarem en contacte amb vosaltres. Si us plau, feu-ho abans del 10 de setembre del 2022. També busquem participants!

blank