‘Els Beatles van de voluntariat’, d’Anna Gonzàlez, guanyadora de La Instantània 2023

‘Els Beatles van de voluntariat’, d’Anna Gonzàlez, guanyadora de La Instantània 2023

La voluntària Anna Gonzàlez ha guanyat el primer premi del concurs La Instantània amb la fotografia titulada ‘Els Beatles van de voluntariat’

L’edició del concurs de fotos de l’SCI d’enguany, que organitzem des de fa més de 10 anys, ja té guanyadora! La fotografia ‘Els Beatles van de voluntariat’ de la voluntària Anna Gonzàlez feta durant un camp de treball a Portugal ha estat la més votada aquest cap de setmana a la trobada de voluntàries. Així, s’emporta la participació gratuïta a un camp de treball pel curs 2023-2024. Tot seguit podeu veure la fotografia guanyadora acompanyada de les finalistes amb un títol i una breu explicació de cadascuna.

‘Els Beatles van de voluntariat’ d’Anna Gonzàlez – 1r premi

Tornant de la feina, l’Aylin, l’Emre, Jay i jo passejàvem per Abbey Road (l’Avinguda José Luís de Brito Seabra), alegres de que els dies de pluja haguessin marxat i el sol hagués tornat. There it came the sun, indeed. And it was alright.

‘Vamos para os vinhedos!’ de Marina Andreu – Finalista

Som a la Village Aboim d’Amarante, juntament amb la família vinícola i la cooperativa de comerç just “Equação”, per tal de fer la collita i el trepitjat del raïm. Com es percep a la imatge, fa un dia preciós i tot va sobre rodes. Estem encantats de donar-los un cop de mà i viure una experiència única. Gràcies per tot!

‘Morangos frescos. Compre e aproveite!’ de Marina Andreu – Finalista

Som a dissabte 23 de setembre i a Amarante hi ha mercat! Ahir, a la granja Quinta Vila Caiz, recollírem aquestes delicioses maduixes eco, entre altres tasques. L’experiència va ser excel·lent! No em podia imaginar tanta bellesa natural i tant treball ben fet per la família Freitas. A més, tots els seus animals de granja eren tan amorosos, que fàcilment podies caure dins d’un fabulós somni. Gràcies, de debò!

‘Aprenem del passat per construir el futur’ de Joachim-Emmanuel Baudhuin – Finalista

Vam aprendre a construir una casa com els ibers, però sobretot vam aprendre a treballar junts i a pensar com volem construir el món de demà.