Vols participar del grup local que treballa amb joves amb risc d’exclusió social?

Vols participar del grup local que treballa amb joves amb risc d’exclusió social?

YUWG: són les sigles de Young Unemployed Working Group, és a dir, de Grup de Joves Sense Feina.

Aquest grup internacional de l'SCI pretén obrir-se als i les joves que provenen d'entorns amb risc d'exclusió. El grup té l’objectiu d'aconseguir apropar el jovent més desfavorits socialment a les activitats de l'SCI amb la col·laboració d'altres entitats.
A nivell local, tenim ganes d’engegar aquest grup per poder crear un espai de trobada entre voluntaris/es de l’SCI i joves amb aquest perfil. Un espai on es puguin desenvolupar totes aquelles activitats que ens vinguin de gust (acompanyament i descoberta del barri, activitats de formació, intercanvi lingüístic, acompanyament en les activitats i vida de l’SCI, activitats lúdico-socials…). Les opcions són infinites i depenen de les persones que formen el grup.

A més, des d’aquest grup es fa l’acompanyament als joves per participar d’intercanvis juvenils i camps de voluntariat com el mitjà que doni l'oportunitat de conèixer altres realitat i de viure una experiència internacional amb altres joves.

El proper dimecres 29 a les 7 de la tarda farem la primera reunió de l’any. Com que serà la primera veurem qui som, que ens ve de gust fer, quines activitats volem fer: acompanyament de joves? activitats socials? activitats al Raval? crear un nou camp de voluntariat? ….Així que, t'animes a participar? 

Si tens algun dubte només cal que enviïs un correu a voluntariat@sci-cat.org