Justícia climàtica. En vols saber més? Forma’t

Justícia climàtica. En vols saber més? Forma’t
La formació es durà a terme a La Città dell'utopia ( Roma ) del 22 al 29 d'abril de 2014. El seu objectiu és formar a 20 joves per tal que després puguin dur a terme activitats relacionades amb la campanya "Create a Climate for Peace" durant l'estiu de 2014.

Els participants treballaran sobre les principals eines necessàries per coordinar un camp ( resolució de conflictes, la comprensió de les diferents etapes del grup en un camp, la comunicació no violenta, el lideratge i dinàmica de grups , etc ), a la vegada que aprofundiran en temes clau relacionats amb la la Campanya. Els temes que més es treballaran són coneixements sobre el canvi climàtic, la sostenibilitat, la participació, la justícia climàtica i la inclusió. També es realitzarà un taller específic sobre la realització de material audiovisual. 

Valorarem que les persones interessades puguin involucrar-se després en l'entitat, ja sigui coordinant un dels nostres camps o en el grup de treball sobre justícia climàtica. 

Si voleu participar en aquesta formació heu d'enviar el document de sol·licitud i una carta de motivació (especificant si teniu interès/disponibilitat per involucrar-vos)  a: voluntariat@sci-cat.org abans del 17 de març!

Trobareu tota la informació i el document de sol·licitud a: http://goo.gl/ek6tYX