Trobada Internacional de Joves per la Pau ‘ 2011!

Trobada Internacional de Joves per la Pau ‘ 2011!

El proper dissabte 17 de desembre celebrem la trobada internacional de joves per la pau amb voluntaris, socis i amics de l’SCI! L’objectiu és coneixe’ns entre nosaltres, parlar de la feina que fem i també, és clar, dedicar una estona a divertir-nos!

En la primera part de la jornada, a partir de les 16h compartirem les experiències i conclusions de la Gira de joves per la Pau que l’SCI-Cat junt amb joves palestins, libanesos i catalans van dur a terme el novembre del 2011.

A més, farem tallers sobre alternatives de participació juvenil: cooperativisme i sostenibilitat i altres temes relacionats amb la nostra tasca.

I finalment farem un soparet i obrirem el servei de bar amenitzat pel concert d’Els Sípies!

Com veieu serà una manera molt divertida per acomiadar-se de l’any! Pel preu de 5€ podreu menjar tranquil·lament i prendre una beguda. Al servei de bar hi haurà begudes al preu de 1,50€.

Us agrairem que ens confirmeu al mail formacio@sci-cat.org si voleu assistir a la festa per tal de preparar el sopar i tenir una idea aproximada del número de persones que serem.

Us esperem! Ho passarem genial!!!

Programa

Programa de la jornada

Formació

16h      Presentació de la trobada, del projecte i les conclusions de la Gira de Joves per la Pau.

16h45    Taller “Jornada impertinent” (SCI-Cat)

18h30    Debat sobre cooperativisme a càrrec d’Elba Mansilla de la cooperativa Sants Coop (amb la col·laboració del CNJC)

19h15    Debat sobre projectes autogestionaris a càrrec de Pere Vidal de la granja ecològica Can Pipirimosca.

Festa

20h        Inici barra de bar

20h30    Inici concert amb "Els Sípies" (+ bar)

21h30    Sopar (+ concert + bar)