Fem nostra la nova normalitat: trobada-taller per crear el discurs de l’entitat davant la crisi Covid-19

Fem nostra la nova normalitat: trobada-taller per crear el discurs de l’entitat davant la crisi Covid-19

Participa a la trobada online per crear el discurs de l’SCI Catalunya davant la crisi Covid-19. Ens reunirem el proper 10 de juny a les 18h a través de la Plataforma Zoom

L’arribada d’un virus ha canviat tots els paradigmes de la vida que coneixíem fins ara i en qüestió de setmanes ha deixat al descobert, una vegada més, la fragilitat del sistema capitalista. Des de l’SCI volem tenir un posicionament clar sobre la crisi que vindrà. Per aquest motiu, volem fer una trobada virtual amb la base social de l’entitat per discutir sobre tots aquells aspectes que ens preocupen derivats d’aquesta situació i que volem revertir per no tornar a l’antiga “normalitat”. La finalitat última d’aquesta trobada virtual serà la creació del nostre posicionament, el qual canalitzarem a través d’una campanya de comunicació.

Aquest és un formulari adreçat a les persones sòcies i activistes de l’entitat que esteu interessades a participar d’aquesta trobada, que serà el dimecres 10 de juny en línia per la plataforma Zoom. Contestant el formulari hi quedareu inscrites. Si teniu algun dubte o suggeriment, contacteu amb participacio@scicat.org.

Dia i hora: dimecres 10 de juny a les 18h a través de la plataforma Zoom.