Vídeos experts CBW

Vídeos experts CBW

Estem entrant a la recta final del projecte antiracista Citizens Beyond Walls. Com segurament ja heu escoltat al llarg d'aquests mesos és un projecte subvencionat per la Comissió Europea i on participem 8 SCIs de diferents territoris europees: Itàlia, Grècia, Sèrbia, Hongria, Bulgària, Alemanya, Països Baixos i Catalunya.

El projecte, que té com a eix temàtic l'antiracisme a Europa, té dues activitats diferents. La primera va consistir en el desenvolupament de 8 camps de treball antiracistes a les regions participants i que va enviar 14 catalans arreu i va acollir 15 participants a la ciutat de Barcelona entre el dia 04 i el 14 de Setembre.

La segona activitat és una recerca sobre l'estat del feixisme a Europa i als països que participen en el projecte i un recull de bones pràctiques internacionals que veurà la llum a finals de Març. A nivell català l'SCI-Catalunya va decidir entrevistar a cinc experts en la temàtica i incloure la seva opinió en aquesta recerca. D'aquestes entrevistes s'han editat uns petits vídeos amb les respostes més interessants que teniu a continuació. En un futur proper traurem totes les entrevistes íntegres en el mateix canal de Youtube.

Us avisarem quan tinguem la recerca editada per poder fer el màxim de difusió possible i arribar al màxim de lluny possible.

Moltes gràcies a tots aquells que han pogut fer aquest projecte i lluiten dia a dia per acabar amb el racisme i el feixisme, tant de casa com de manera global.

Vídeos: