Fes-te sòcia

0 out of 5

50.00

El Servei Civil Internacional de Catalunya som una entitat de base associativa actualment formada per més de 600 persones sòcies i més de 70 voluntàries i activistes locals.

Organització independent
Per tal de treballar amb llibertat i independència ens és imprescindible comptar amb recursos propis i estables, com els que ens aporten les sòcies. Et convidem a que ens acompanyis en aquesta aventura per fer créixer la construcció de pau a nivell local i internacional.

Organització assembleària
Fent-te sòcia de l’SCI podràs participar dels espais de decisió de l’entitat (assemblees generals, assemblees extraordinàries i altres trobades), així com conèixer més profundament el funcionament i l’estructura de l’SCI.

Associa’t! Juntes per la transformació social
La quota de sòcia és de 50€ anuals (reduïda a 30€ al segon any), i pots aportar una quota especial o fer una donació, en cas que vulguis aportar més.

A continuació, omple el formulari amb les teves dades:

Descripció

Fent-te sòcia podràs participar dels projectes de voluntariat internacionals, seminaris, i formacions locals. Donaràs suport a l’activitat de l’entitat, a l’organització de camps de treball al territori, a la planificació de les formacions i seminaris, així com a tota l’estratègia de sensibilització i educació per la pau.

Informació addicional

Tipus de quota

Quota normal, Quota per sòcies