Cinema a la fresca, cinema de lluites!

Cinema a la fresca, cinema de lluites!

El cicle de cinema a la fresca de l'SCI d'enguany tindrà lloc els dies 22, 29 de juny i 6 de juliol a l'Àgora Juan Andrés Benítez. Aquest cop abordem diverses temàtiques com la turistificació de la ciutat, la lluita LGBTI i la cura i defensa del territori. No t'ho perdis!

Arriba la calor, i amb ella el cicle de cinema a la fresca de l'SCI! Aquesta vegada, els grups d'activistes locals de l'SCI ens proposen diverses propostes per abordar temes com la turistificació de la ciutat de Barcelona, la lluita de les persones LGBTI en països on està perseguida, i la defensa i la cura del territori. A més, aquest any tornem a participar al cicle de mobilitzacions del CJB amb una pel·lícula sobre l'experiència de les persones que migren a Estats Units des de l'Amèrica Central.


Cinema a la fresca, cinema de lluites


Dies: Dijous 22, 29 de juny i 6 i 13 de juliol
Hora: A les 21h
A l'Àgora Juan Andrés Benítez (c/ Aurora amb c/ Riereta) i a l'Espai Jove La Fontana* En totes les projeccions comptarem amb la presentació per part de persones relacionades amb la temàticaDijous 22 de juny

"Bye Bye Barcelona" d'Eduardo Chibás

Documental sobre la ciutat i la seva relació amb el turisme, sobre la difícil convivència entre Barcelona, ciutadania i turisme.
Tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=2KTpIHL6FgE


Dijous 29 de juny

"Call me Kuchu" de Malika Zouhali-Worrall i Katherine Fairfax Wright

A Uganda (2012) una nova llei castiga la homosexualitat amb la pena de mort. La pel·lícula segueix la lluita de diversos activistes LGBTI al país.

Tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=tn2fwqrejhEDijous 6 de juliol
“Y lo poco que nos queda” d' Ana G. Aupi y Raquel Rei
Documental sobre la resistència a una empresa hidorelèctrica per part de les comunitats indígenes a Santa Cruz Barillas, Guatemala. 

Dijous 13 de juliol
"Maria en tierra de nadie" de Marcela Zamora

Migrants centreamericans s’exposen a l’assassinat, el secrest, les violacions i els atracs en una duríssima odisea a través de Mèxic fins a Estats Units. 
Presentaciño a càrrec de Ruido Photo.

*A les 21h a l'Espai Jove La Fontana

c/ Gran de Gràcia 190