Com lluitar contra el discurs de l’odi i l’islamofòbia en un seminari a Hongria

Com lluitar contra el discurs de l’odi i l’islamofòbia en un seminari a Hongria

El seminari té lloc del 20 al 26 de Setembre a Budapest i tant l'allotjament com el transport estan coberts

El seminari, organitzat pel Consell d'Europa, l'OSCE-ODIHR i l'UNESCO, té per objectiu explorar i comprendre les dimensions de la islamofòbia i la seva expressió a través de la incitació a l'odi a la xarxa. A la vegada, també buscai explorar el paper de l'educació en la lluita contra ella i la promoció de la tolerància i la comprensió religiosa.

Durant el seminari  es faran propostes concretes d'accions i iniciatives a aplicar en línia i analògicament en el marc de la campanya No Hate Speech Movement, a part de contribuir en les jornades d'acció europea contra la islamofòbia i la intolerància religiosa, el proper 21 de setembre de 2014. Finalment, es farà èmfasi en les formes d’aplicació de la "Guia per a educadors sobre la lluita contra la intolerància i la discriminació contra els musulmans. Dirigint-se a la islamofòbia mitjançant l'educació ".

En aquest document trobareu tota la informació disponible.

Si esteu interessats o interessades, escriviu-nos un correu a comunicacio@sci-cat.org abans del 10 d'Agost amb el vostre currículum i una carta de motivació.