Els grups locals es posen en marxa! Engeguem el curs i la transformació social a l’SCI!

Els grups locals es posen en marxa! Engeguem el curs i la transformació social a l’SCI!

Arran de la trobada del cap de setmana passat, comencem la tardor amb molta molta energia, motivació i projectes! Us expliquem tots els grups que hi hauran aquest any per si us hi voleu afegir d'alguna manera! 

 

Els grups que tiren endavant: 

Grup d’Educació per la transformació social: Són el grup que busquen trasnformar la societat on vivim, són utòpiques i tenen ganes d’incidir en les arrels més profundes del nostre creixement personal i col·lectiu! Volen fer tallers amb joves i a escoles, experimentar i compartir recursos educatius, treballar temes com desigualtats, drets humans, pensament crític, educació en valors…. La propera reunió serà el dijous 16 d’octubre a les 19.15h.  

Social Forum: Un cop al més toca documental i debat… alguns cops en anglès, altres enc atalà, altres amb persones convidades que ens poden enriquir, descobrint entitats o creant coneixement col·lectiu! La propera reunió és el divendres 3 d’octubre a les 18.30 a l’SCI.

Petjada Jove: Grup motivat a lluitar contra les desigualtats deixant petjada al barri del raval. L’objectiu és teixir noves formes de viure i conviure al barri buscant la participació de totes les persones. Aquesta setmana ens reunirem però encara no tenim data!

Comunicació pel desenvolupament: Per vocació o per interès, el grup de comunicació agrupa voluntaris i voluntàries que tenen ganes de col·laborar, millorar i/o dir la seva sobre la comunicació de l'SCI Catalunya. Vídeo càpsules per explicar experiències als camps, xerrades, difusió a les universitats… tota idea és vàlida!
 
Gènere: Grup per treballar el gènere de manera transversal. Ja ens estem reunint!
 
Justícia Climàtica: “Si vivim en un món amb recursos finits i consumim de manera infinita… què passarà? Què podem fer diferent?” Aquest grup reflexiona sobre aquesta pregunta tot buscant i descobrint alternatives i discursos al sistema actual. Propera reunió: dijous 10 d’octubre a les 16.30 h.

Canvia el discurs: El grup local de lluita contra el racisme, el feixisme i la xenofòbia des de l’activisme i la sensibilització. Estem buscant data per la propera reunió!


Palestina: Grup de suport a Palestina, pensem diferents activitats de solidaritat. Estem buscant data per la propera reunió!
 
Coordinadors/es: Persones que acompanyen el procés de creació de camps al nostre territori i també fan de coordis durant els camps! Ens reunirem més endavant!
 

Us deixem amb la frase que va acompanyar el cap de setmana: "SI NO HO PODEM FER AVUI O DEMÀ PERÒ HO PODEM FER EN 100 ANYS, DEIXA'NS COMENÇAR AVUI AMB UNA MIL·LÈSIMA PART". Comencem doncs a fer roda l'engranatge de la transformació social a l'SCI! 

Si us interessa qualsevol d’aquest grups o voleu més informació envieu un correu a voluntariat@sci-cat.org! Si voleu venir a les primera reunions dels grups, aquestes seran al nostre local (C/ del Carme 95, baixos 2a, Raval) i també ens podeu enviar un correu per avisar!