El 16 de desembre celebrem el 35è aniversari de l’SCI Catalunya!

El 16 de desembre celebrem el 35è aniversari de l’SCI Catalunya!

Ja tenim nova data per a la celebració del 35è aniversari de l'SCI! Serà dissabte 16 de desembre al Centre Artesà Tradicionàrius. Tindrem activitats durant tota la tarda i vespre. No hi podeu faltar!

Aquest any l'SCI Catalunya celebrem els 35 anys de l'entitat i per fer-ho hem preparat tot un dia d'activitats per trobar-nos, reflexionar i gaudir plegades!! Volem que sigui un espai de retrobada d'aquelles persones que van participar a l'SCI en el passat i també de coneixença amb aquelles qui encara en formen part. Volem també reflexionar sobre el paper de l'SCI i del voluntariat internacional en general en relació a la transformació social i a la construcció de pau, i també, com no, volem passar-nos-ho bé i gaudir de la festa! Tot això ho volem fer amb totes vosaltres!

35è aniversari de l'SCI: 35 anys de voluntariat per la transformació social

17h Taula rodona "Voluntariat internacional, eina de transformació social?" 
Quin paper juga el voluntariat en la construcció de pau? Quant té de transformador fer un voluntariat internacional? Amb quina mirada anem a fer voluntariat als països del sud? Com fem front conjuntament a la trampa del volunturisme? Aquestes són algunes de les preguntes que ens volem plantejar.

amb la participació de
Cecile Barbeito, de l'Institut Català Internacional per la Pau
Marta Palau, del Servei Civil Internacional
Bru Aguiló, de Fotomovimiento
Activista de La Recolectiva

Moderat per: Anna Palou, activista i periodista

19:30h Exposició històrica de l'SCI
Repassem la història del moviment internacional de l'SCI des de principis del segle XX fins a l'actualitat, posant focus en la branca de l'SCI a Catalunya.

20:30h Pica-pica agroecològic amb Barrinar cap a la sostenibilitat

21:30h Concerts amb 

La Bulla (cumbia tradicional colombiana)
DJ's La Metralleta i La Negra Puloy

Us hi esperem a tots i totes!! Tindrem algunes sorpreses!!