Trobada d’activistes d’hivern 2020: l’Amiga viSCIble!

Trobada d’activistes d’hivern 2020: l’Amiga viSCIble!

Aquest any no ens podem trobar presencialment, però no volem deixar passar l’oportunitat de trobar-nos i fer xarxa entre les activistes de l’entitat. Per això us proposem un joc: l’Amiga viSCIble!

La trobada d’activistes d’aquest hivern serà online el 16 de desembre, de 18:30 a 20:30h. La novetat d’enguany és que us proposem una dinàmica per dur a terme durant els dies previs: l’Amiga viSCIble! Si voleu participar en el joc, rebreu el nom d’una altra activista de l’SCI i el seu contacte de telèfon. Durant els dies previs a la trobada del 16 de desembre, us enviarem per un nou canal de Telegram algunes idees o petits jocs per interactuar amb la vostra nova companya (vídeos, respondre preguntes, dir-vos “bon dia”, etc). La idea és intercanviar experiències com a activistes, però també passar-vos-ho bé i conèixer millor a altres activistes!

El dimecres 16 de desembre ens trobarem en línia amb un bon berenar (si en teniu l’oportunitat, us podeu trobar amb la vostra parella) i compartirem com ha anat l’experiència. A banda, presentarem el procés participatiu que iniciarem aquest 2021 per decidir la futura estratègia de l’SCI pels pròxims quatre anys, el Marc estratègic 2022-2024. Però això no s’acaba aquí! També cercarem algun dia per fer una trobada presencial per celebrar l’entrada d’any en algun espai obert.

Com hi puc participar?

Envia’ns un correu a participacio@scicat.org o un whatsapp o missatge de Telegram al 662 905 515 abans del dia 9 de desembre! Quan tinguem totes les participants, us enviarem qui us ha tocat i començarem el joc.

Omple el formulari per assistir a la trobada d’activistes d’hivern del dia 16 de desembre!