Participa al concurs de relats curts de l’SCI!

Participa al concurs de relats curts de l’SCI!

Donem el tret de sortida al concurs ‘Retalls de voluntariat’ amb perspectiva feminista. Hi pots participar fins al 24 d’abril!

Les experiències de voluntariat es poden explicar de moltes maneres: fent un article, gravant un vídeo per a l’Instagram, fent fotografies… aquesta vegada us proposem treure l’esperit artístic que porteu dins i participar-hi amb un relat breu! La vostra experiència us pot inspirar, però no cal que sigui una història real, pot ser inventada! Deixeu volar la imaginació! Enguany, a més, celebrem la tercera edició del concurs amb una novetat: animem a incorporar la perspectiva feminista en tots els relats.

Us animeu a provar el repte? Pots guanyar un curs d’escriptura creativa!

Llegiu les bases a continuació i envieu-nos la vostra participació a comunicacio@scicat.org fins al 24 d’abril!

Bases per al concurs de relats:

  • L’SCI convoca el concurs de relats curts de voluntariat, on premiarà el relat guanyador amb un curs d’escriptura creativa i difondrà els finalistes.
  • Els relats han de respondre a la temàtica de “VOLUNTARIAT” amb perspectiva feminista, tot i no ser necessari que hi aparegui directament aquesta paraula.
  • El relat ha de tenir una extensió màxima de 450 paraules, inclòs el títol.
  • No es valoraran relats amb referències racistes, masclistes, xenòfobes o que faltin al respecte a qualsevol persona o grup de persones.
  • L’enviament s’haurà de fer en format word (pot ser open office) per correu electrònic a l’adreça comunicacio@scicat.org abans del 24 d’abril del 2022.
  • El premi consistirà en la inscripció en un curs d’escriptura creativa (1r premi).
  • El jurat estarà format per voluntàries i membres de la junta de l’SCI Catalunya i persones properes del món artístic.
  • Els relats poden estar escrits en català, castellà o anglès. Si està en un altre idioma es pot presentar en la seva versió traduïda en qualsevol de les tres llengües.

finals de maig donarem a conèixer les premiades!

Si aneu una mica perdudes o teniu curiositat per veure què hem fet amb els relats finalistes d’altres edicions, podeu donar un cop d’ull al recull de relats il·lustrats que vam publicar i als relats guanyadors del concurs de l’any passat.