Missatget d’estiu de la junta!

Missatget d’estiu de la junta!

Aquest cap de setmana la junta del SCI va fer la seva primer tancada presencial des de l’inici de la pandèmia. Durant aquests dos dies, van seguir completant l’acollida de les noves membres de la junta i van discutir sobre alguns dels temes clau per al moment de l’entitat: la gestió de l’espai de Ca l’Elna, els acords laborals amb les treballadores, la comunicació que la junta fa cap a diferents entorns, la representació externa i l’organització interna amb el sistema de referents.

Alhora, va ser un espai per conèixer-se millor, per entendre les trajectòries i les inquietuds de cada una i posar en comú valors, ideals i expectatives. Una part imprescindible per ser coherents amb la lògica de l’entitat que entèn la importància de posar sempre les cures al centre, i en especial després d’un any com l’actual, que ja suposat diversos reptes tan personals com col·lectius.

Així, la junta es va preparar per acabar de gaudir l’agost i tornar al setembre amb les energies renovades i les piles ben carregades.

Elles mateixes us ho expliquen en aquest vídeo: